Putovanja

Putovanja. Destinacije. Snovi. Lutanja.
Mesta koja smo posetili i ona koja želimo da posetimo.
Žudnja za otkrićima koja nikad ne prestaje.

Marketing

JD Mad Brand Akademija - Naučite našto novo. Osvojite nove vrhove!

Dragana Jovančević / 01.02.2018.

Saznaj više»
Kako da kreirate jedinstveno iskustvo i stvorite lojalne potrošače

Dragana Jovančević / 06.06.2018.

Da li je vaš posao vodjen svrhom? Da li je vaša svrha da učinite život vašim klijentima lepšim, lakšim i boljim? Da li to radite uzimajući u obzir njihovo jedinstveno iskustvo, jer jedinstveno iskustvo i lični angažman su ono što potrošače čini odanima?

Pročitaj ceo tekst»
Zašto vam je potrebna dobra hosting kompanija za vaš website?

Dragana Jovančević / 06.06.2018.

Danas, zahvaljujući Internetu, pojedinci i kompanije mogu postići globalnu vidljivost kreiranjem web sajta koji će, zahvaljujući web hosting kompanijama, biti dostupan na mreži svuda na svetu.

Pročitaj ceo tekst»
INTEGRISANI KANALI DIGITAL MARKETING KOMUNIKACIJA - tvoj put do uspeha

Dragana Jovančević / 21.02.2017.

U današnjem svetu digitalnih komunikacija nemoguće je zamisliti poslovanje bez upotrebe više različitih kanala marketinških komunikacija kao i više različitih sredstava koja služe za prenošenje poruke do krajnjih potrošača. Okruženje u kojem potrošači primaju poruku predstavlja kanale marketinških komunikacija i među najznačajnije među njima možemo uvrstiti website, kao i društvene mreže, reklamiranje na Google mreži itd.

Sve kanale marketinških komunikacija možemo podeliti u tri grupe

Pročitaj ceo tekst»
COSCHEDULE - PROBAJTE, MOŽDA SE I VI ZALJUBITE

Dragana Jovančević / 27.01.2017.

Da li ste ikada doživeli onaj trenutak kada vas ispuni u potpunosti osećaj da ste povezani neraskidivim nitima i da je upravo to ono što ste oduvek želeli? Neki od vas će reći da ne postoji, neki da je o tome sve već rečeno a neki da su oduvek želeli da to dožive. LJubav na prvi pogled. Déjà vu. A ljubav na prvu probu? Ne, nije ono što ste pomislili!

Pročitaj ceo tekst»
Inbound Marketing - marketing koji privlači turiste

Dragana Jovančević / 12.12.2016.

Da bi privukli turiste u određenu destinaciju, a zatim i vaš turistički objekat, neophodno je da znate koji segment turista predstavlja vašu ciljnu grupu i ko su turisti koje želite da privučete. Treba da izvršite istraživanje kako bi saznali njihove demografske karakteristike, način ponašanja, šta je to što ih motiviše da posete određenu destinaciju i koji su njihovi ciljevi kada je ta poseta u pitanju.

Pročitaj ceo tekst»
Marketinške komunikacije - Vodič za preduzetnike

Dragana Jovančević / 11.12.2016.

Svi oni koji bi želeli da se kao preduzetnici bave turizmom moraju da znaju da turizam osim boravka u određenoj destinaciji podrazumeva i odluku da se ta destinacija poseti. Kako se izdvojiti iz mnoštva sličnih turističkih destinacija i beskrajnog niza preduzetnika koji nude slične usluge? Kako privući pažnju potencijalnih posetioca i učiniti da se oni iz potencijalnih preobrate u prave goste koje ćete vi ugostiti u vašim smeštajnim kapacitetima/ugostiteljskim objektima?

Pročitaj ceo tekst»