Kurs 1: Strategijski digital marketing i brendiranje

Dragana JovančevićZašto baš ovaj kurs digital marketinga i brendiranja?

Zato što ćete na ovom kursu naučiti kako da zahvaljujući online prisustvu budete dostupni potrošačima na globalnom nivou, kako da izvršite segmentaciju i targetirate više ciljnih segmenata istovremeno, kako da koristite različite kanale digital marketinga da bi kreirali željenu percepciju proizvoda/usluge, i kako da sopstveni proizvod/uslugu u svesti vaših potrošača pozicionirate kao brend i tako ostvarite konkurentsku prednost.

Ovaj kurs se sastoji iz osam modula. Predviđeno je da se po jedan modul radi svake nedelje. Video predavanja prate i dodatni materijali u pdf formatu (tekst predavanja, prezentacije, zadaci) koje možete preuzeti, a pristup kursu imaćete šest meseci od datuma početka kursa.

Predviđene su i Skype konsultacije jednom nedeljno, grupne diskusije i razmena mišljenja polaznika grupe, kao i email komunikacija u vidu podrške ukoliko je to potrebno.

Uz predavača koji je magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na temi marketinških komunikacija i brendiranja, i svoje usavršavanje u oblasti marketinga nastavio pohađajući i uspešno završivši brojne kurseve u organizaciji poznatih svetskih univerziteta, uronite u tajne digital marketinga i brendiranja.

Sertifikati iz oblasti digital marketinga, inbound marketinga, i google AdWords sertifikati, kao i iskustvo u dosadašnjem radu predstavljaju garanciju kvaliteta. Upišite kurs i sami se uverite.

Prijavom na više kurseva istovremeno možete ostvariti značajni popust.Tako na primer ako upišete dva kursa istovremeno imate 15% popusta.

Ali to nije sve. Upisom sva tri kursa dobijate čak 20% popusta.

Time ne samo da ćete ostvariti znatnu novčanu uštedu već ćete i steći znanje koje predstavlja zaokruženu celinu, znanje koje će vam pomoći da ostvarite sve ono što ste oduvek želeli.

P.S. Za polaznike iz Srbije plaćanje je u dinarima a uplatu na tekući račun je moguće izvršiti svim vrstama kreditnih kartica, kao i gotovinom u najbližoj banci. Za polaznike iz inostranstva plaćanje je u evrima putem Pay Pal-a bez obzira da li imaju Pay Pal račun ili ne.

Požurite, učinite za sebe nešto lepo i korisno. Prijavite se.

Prijavi se»