Kurs 3: Marketinško pisanje tekstova - copywriting

Dragana JovančevićZašto baš ovaj kurs Copywriting-a?

Zato što ćete na ovom kursu naučiti kako da kako da pišete za potrebe reklamne industrije, kako da kreirate sadržaj koji privlači pažnju potrošača i podstiče njihovo interesovanje.

Naučićete da pišete različite vrste tekstova u zavisnosti od toga koja sredstva marketinga se koriste, kao i koji kanali marketinga.

Saznaćete sve o tajnama copywritinga, zapovestima i magičnim formulama pisanja koja će vas pripremiti za ulogu najplaćenijih pisaca na svetu.

Ovaj kurs se sastoji iz osam modula. Predviđeno je da se po jedan modul radi svake nedelje. Video predavanja prate i dodatni materijali u pdf formatu (tekst predavanja, prezentacije, zadaci) koje možete preuzeti, a pristup kursu imaćete šest meseci od datuma početka kursa.

Predviđene su i Skype konsultacije jednom nedeljno, grupne diskusije i razmena mišljenja polaznika grupe, kao i email komunikacija u vidu podrške ukoliko je to potrebno.

Uz predavača koji je magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na temi marketinških komunikacija i brendiranja, i svoje usavršavanje u oblasti marketinga, marketinškog pisanja tekstova i storytelling-a nastavio pohađajući i uspešno završivši brojne kurseve u organizaciji poznatih svetskih univerziteta, uronite u tajne marketinškog pisanja.

Sertifikati iz oblasti copywriting-a, brand storytelling-a, content marketinga i digital marketinga, kao i iskustvo u dosadašnjem radu predstavljaju garanciju kvaliteta. Upišite kurs i sami se uverite.

Prijavom na više kurseva istovremeno možete ostvariti značajni popust.Tako na primer ako upišete dva kursa istovremeno imate 15% popusta.

Ali to nije sve. Upisom sva tri kursa dobijate čak 20% popusta.

Time ne samo da ćete ostvariti znatnu novčanu uštedu već ćete i steći znanje koje predstavlja zaokruženu celinu, znanje koje će vam pomoći da ostvarite sve ono što ste oduvek želeli.

P.S. Za polaznike iz Srbije plaćanje je u dinarima a uplatu na tekući račun je moguće izvršiti svim vrstama kreditnih kartica, kao i gotovinom u najbližoj banci. Za polaznike iz inostranstva plaćanje je u evrima putem Pay Pal-a bez obzira da li imaju Pay Pal račun ili ne.

Prijavi se»