usluge

marketing

 1. Digital Marketing
 2. Social Media Marketing
 3. Email Marketing
 4. AdWords advertising

analitika

 1. Google Analytics
 2. Social Media Analytics

dizajn

 1. Web Design
 2. Landing Pages & Thank You Pages
 3. Baneri

brendiranje

 1. Brend strategija
 2. Brand Storytelling
 3. Copywriting
 4. Kreiranje sadržaja (Content creation & Content Management)

JD MAD BRAND-MISIJA

Osnovna svrha JD Mad Brand je da pomogne malim preduzećima i preduzetnicima da uspostave svoje online prisustvo uz pomoć digital marketinga, tako što će im pomoći da kreiraju digital marketing strategiju i strategiju brendiranja.

Uz moćni miks storytellinga, dizajna i psihologije koji omogućava identifikaciju, pripadanje, uspostavljanje emocionalne veze i kreiranje jedinstvenog iskustva za vaše postojeće i potencijalne potrošače, šaljemo im poruku koja istovremeno ima i komunikacioni efekat i efekat izgradnje brenda. Fokus je na kreiranju svesti, identiteta i preferencija za vaš brend.

JD Mad Brand polazi od marketing istraživanja i marketing planiranja i kreira za vas integrisane online brend komunikacije koje se sastoje od: dizajna web sajta, Search Engine Marketinga-SEM, SEO Marketinga, Marketinga na društvenim mrežama-SMM, Content marketinga, Copywritinga, Storytellinga, Web analitike, Analitike na društvenim mrežama, AdWords reklamiranja, reklamiranja na društvenim mrežama i Google analitike.

Zahvaljujući korišćenju naprednih tehnologija i neprekidnom prilagođavanju najnovijim trendovima u oblasti marketinga u mogućnosti smo da vam pružimo visok nivo usluga. Sa imidžom koji vam kreira JD Mad Brand i dobro uspostavljenim online prisustvom i mala preduzeća i preduzetnici mogu da konkurišu velikim preduzećima u pogledu vidljivosti i da ostvare svoje poslovne ciljeve.

Kreativnost, posvećenost, sertifikati i usavršavanje na najpoznatijim svetskim univerzitetima svedočanstva su našeg kvaliteta. Dođite da zajedno ostvarimo vaš san.


Online kursevi-Mad Brand akademijaVama koji ste oduvek sanjali da poput velikih preduzeća ostvarujete poslovne uspehe i postanete prepoznatljivi kao brend lokalno ili globalno, moram da kažem: nikada nemojte odustati od svojih snova. Nikada. Nikada. Nikada. Moguće je ostvariti globalnu vidljivost, dostići ciljnu publiku i ostvariti svoje poslovne ciljeve.

U čemu je tajna?

U vašoj marketing strategiji? Strategiji brendiranja? Kanalima marketinških komunikacija? Ili u poruci koja pogađa direktno u srž?
Tajna je u kombinaciji svih ovih elemenata kojima ćete privući pažnju, podstaći interesovanje, probuditi želju koja će na kraju dovesti do željene akcije.

Zašto baš ovaj modularni kurs digital marketinga i brendiranja?

Zato što ćete na ovom kursu naučiti kako da zahvaljujući online prisustvu budete dostupni potrošačima na globalnom nivou, kako da izvršite segmentaciju i targetirate više ciljnih segmenata istovremeno, kako da koristite različite kanale digital marketinga da bi kreirali željenu percepciju proizvoda/usluge, i kako da sopstveni proizvod/uslugu u svesti vaših potrošača pozicionirate kao brend i tako ostvarite konkurentsku prednost.

Uz predavača koji je magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na temi marketinških komunikacija i brendiranja, i svoje usavršavanje u oblasti marketinga nastavio pohađajući i uspešno završivši brojne kurseve u organizaciji poznatih svetskih univerziteta, uronite u tajne digital marketinga i brendiranja.

Sertifikati iz oblasti digital marketinga, inbound marketinga, i google AdWords sertifikati, kao i iskustvo u dosadašnjem radu predstavljaju garanciju kvaliteta. Upišite kurs i sami se uverite.

Prijavom na više kurseva istovremeno možete ostvariti značajnе popustе. Tako na primer ako upišete dva kursa istovremeno imate 15% popusta.

Ali to nije sve. Upisom sva tri kursa dobijate čak 20% popusta.

Time ne samo da ćete ostvariti znatnu novčanu uštedu već ćete i steći znanje koje predstavlja zaokruženu celinu, znanje koje će vam pomoći da ostvarite sve ono što ste oduvek želeli.

Požurite, učinite za sebe nešto lepo i korisno. PRIJAVITE SE!

biblioteka-besplatni primerci

knjige

digital marketing

digital marketing

nešto

nešto

nešto

infografici

strategija ključnih reči

strategija ključnih reči-infografik

Uvod u digital marketing

digital marketing/infografik

Marketing-društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama-infografik

Brend model

brend model-infografik